Benvinguda Fira Ensenyament 2021

Igualada és una ciutat que aposta per la formació i el talent. Des de la infantesa fins a l'edat adulta, el nostre objectiu és que els igualadins i les igualadines puguin desenvolupar les seves capacitats i aptituds i traçar el seu propi camí professional i vital. És per aquest motiu que aquest any, més que mai, apostem per mantenir la Fira de l'Ensenyament i la fem en format virtual. Hem passat un any difícil, però sabem que la formació i el coneixement són els puntals indispensables per la Igualada del futur.

Des de l'Ajuntament l'aposta pel coneixement és ferma i constant. El nou Campus Salut que posarem en marxa, de la mà de la Universitat de Lleida, és una clara aposta per convertir Igualada en un referent formatiu en l'àmbit sanitari. L'Hospital Universitari d'Igualada i el 4DHealth completen una oferta única de coneixement pels futurs professionals sanitaris.

El repte és no aturar-nos. Des d'Igualada seguim ampliant l'oferta d'estudis postobligatoris que arriben a la nostra ciutat i potenciem la formació professional, diversificada i de qualitat, de l'Institut Milà i Fontanals. Alhora fem créixer, cada dia més, l'Escola Municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps "La Gaspar" i l'Escola Conservatori de Música.

Aquest any estrenem amb el web de la firaensenyamentigualada.cat, on podreu trobar tota l'oferta formativa i els itineraris formatius de la ciutat d'Igualada. Volem que aquesta 9a Fira de l'Ensenyament segueixi sent un instrument estratègic pel foment del coneixement.

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d'Igualada