Benvinguda a la Fira Ensenyament 2022

Igualada és una ciutat que aposta per la formació i el talent. Des de la infantesa fins a l'edat adulta, el nostre objectiu és que els igualadins i les igualadines puguin desenvolupar les seves capacitats i aptituds i traçar el seu propi camí professional i vital. És per aquest motiu que aquest any, més que mai, apostem per mantenir la Fira de l'Ensenyament i la fem en format presencial. Hem passat un any difícil, però sabem que la formació i el coneixement són els puntals indispensables per la Igualada del futur.

Des de l'Ajuntament l'aposta pel coneixement és ferma i constant. El nou Campus Salut que, com podeu veure a ja té molt avançada la seva construcció al Passeig Verdaguer, és una clara aposta per convertir Igualada en un referent formatiu en l'àmbit sanitari. L'Hospital Universitari d'Igualada i el 4DHealth completen una oferta única de coneixement pels futurs professionals sanitaris.

El repte és no aturar-nos. Des d'Igualada seguim ampliant l'oferta d'estudis postobligatoris que arriben a la nostra ciutat i potenciem la formació professional, diversificada i de qualitat, de l'Institut Milà i Fontanals. Alhora fem créixer, cada dia més, l'Escola Municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps "La Gaspar" i l'Escola Conservatori de Música.

Aquest any seguim amb el web de la firaensenyamentigualada.cat, on podreu trobar tota l'oferta formativa i els itineraris formatius de la ciutat d'Igualada. Volem que aquesta 10a Fira de l'Ensenyament segueixi sent un instrument estratègic pel foment del coneixement.

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d'Igualada